Добредојдовте
Официјална веб страна
Новости
Резултати
Натпревари
За клубот

Последни Новости

Табела

Тим +о -Бод
1 Шкендија 22 7 4 73
2 Вардар 16 12 5 60
3 Академија Пандев 17 5 11 56
4 Шкупи 1927 12 7 14 43
5 Ренова 11 9 13 42
6 Македонија ЃП 10 11 12 41
7 Работнички 11 7 15 40
8 Силекс 9 11 13 38
9 Беласица 9 10 14 37
10 Победа 6 5 22 23
види ја целата табела

Резултати/Распоред

Победа-Македонија Ѓ.П.
Македонија Ѓ.П.-Силекс
Работнички-Македонија Ѓ.П.
Македонија Ѓ.П.-Шкупи
Беласица-Македонија Ѓ.П.
Македонија Ѓ.П.-Ренова
Македонија Ѓ.П.-Вардар
Шкендија-Македонија Ѓ.П.
Македонија Ѓ.П.-Академија Пандев
Види повеќе

Видео моменти

организација / шанси / голови