Резултати / Распоред

05 / 2019

26.05 - 16:30
Победа-Македонија Ѓ.П.
Детали
19.05 - 16:30
Македонија Ѓ.П.-Силекс
Детали
12.05 - 16:30
Работнички-Македонија Ѓ.П.
Детали
08.05 - 16:30
Македонија Ѓ.П.-Шкупи
Детали
05.05 - 16:00
Беласица-Македонија Ѓ.П.
Детали

04 / 2019

28.04 - 16:00
Македонија Ѓ.П.-Ренова
Детали
24.04 - 16:00
Македонија Ѓ.П.-Вардар
Детали
21.04 - 16:00
Шкендија-Македонија Ѓ.П.
Детали
14.04 - 16:00
Македонија Ѓ.П.-Академија Пандев
Детали
10.04 - 15:30
Македонија Ѓ.П.-Беласица
Детали
07.04 - 15:30
Македонија Ѓ.П.-Победа
Детали
03.04 - 15:30
Силекс-Македонија Ѓ.П.
Детали

03 / 2019

31.03 - 15:30
Македонија Ѓ.П.-Работнички
Детали
28.03 - 14:30
Шкупи-Македонија Ѓ.П.
Детали
16.03 - 14:30
Македонија Ѓ.П.-Беласица
Детали
10.03 - 14:00
Ренова-Македонија Ѓ.П.
Детали
03.03 - 14:00
Вардар3-1Македонија Ѓ.П.
Детали

02 / 2019

24.02 - 14:00
Македонија Ѓ.П.1-1Шкендија
Детали
17.02 - 14:00
Акад. Пандев3-0Македонија Ѓ.П.
Детали

12 / 2018

02.12 - 13:00
Победа0-2Македонија Ѓ.П.
Детали

11 / 2018

28.11 - 13:00
Македонија Ѓ.П.1-1Силекс
Детали
25.11 - 13:00
Работнички5-1Македонија Ѓ.П.
Детали
22.11 - 13:00
Македонија Ѓ.П.2-2Шкупи
Детали
10.11 - 13:00
Беласица1-4Македонија Ѓ.П.
Детали
04.11 - 13:30
Македонија Ѓ.П.1-2Ренова
Детали